Umrl Miladin Ostojić

Foto: Žurnal24 Miladin Ostojić je v zadnjih letih vodil koprsko Bonifiko. Fotografija je simbol
Petdesetletni koprski podjetnik Miladin Ostojić, ki je vodil koprske nogometaše, košarkarje in rokometašice, lotil pa se je tudi številnih nepremičninskih projektov, je umrl za posledicami možganske kapi.
Oglej si celoten članek

V ljubljanskem kliničnem centru je za posledicami možganske kapi preminil 50-letni koprski podjetnik Miladin Ostojić, je poročal Radio Koper.

Zadnja leta je predsedoval nogometašem koprske Bonifike, sicer pa je imel za sabo pestro športno zgodovino. V 90. letih je bil pokrovitelj in predsednik košarkarjev in vaterpolistov Kopra ter rokometašic Burje, ki so takrat polnile dvorane. Lotil se je tudi številnih nepremičninskih projektov, velikokrat tudi neuspešno. Med drugim je v središču Ljubljane odprl ljubljansko blagovno hišo Marcus, skupaj s Stanovanjskim skladom RS je zgradil neprofitna stanovanja v Šalari, lotil se je tudi številnih gradbenih projektov v Ankaranu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.