Šport > Nogomet
121 ogledov

Umrl Miladin Ostojić

Miladin Ostojić je v zadnjih letih vodil koprsko Bonifiko. Fotografija je simbol Žurnal24 main
Petdesetletni koprski podjetnik Miladin Ostojić, ki je vodil koprske nogometaše, košarkarje in rokometašice, lotil pa se je tudi številnih nepremičninskih projektov, je umrl za posledicami možganske kapi.

V ljubljanskem kliničnem centru je za posledicami možganske kapi preminil 50-letni koprski podjetnik Miladin Ostojić, je poročal Radio Koper.

Zadnja leta je predsedoval nogometašem koprske Bonifike, sicer pa je imel za sabo pestro športno zgodovino. V 90. letih je bil pokrovitelj in predsednik košarkarjev in vaterpolistov Kopra ter rokometašic Burje, ki so takrat polnile dvorane. Lotil se je tudi številnih nepremičninskih projektov, velikokrat tudi neuspešno. Med drugim je v središču Ljubljane odprl ljubljansko blagovno hišo Marcus, skupaj s Stanovanjskim skladom RS je zgradil neprofitna stanovanja v Šalari, lotil se je tudi številnih gradbenih projektov v Ankaranu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.