Umrla ena najmlajših udeleženk OI v Tokiu

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Športni svet obžaluje tragično izgubo odlične tekmovalke.
Oglej si celoten članek

Za posledicami nesreče je med reprezentančnim treningom umrla Eya Guezguez, 17-letna tunizijska jadralka. Novico o njeni smrti je v svet prenesel Mednarodni olimpijski komite (MOK).

Guezguezova je bila med treningom na jadrnici skupaj s sestro dvojčico Sarro, s katero sta želeli skupaj nastopiti na naslednjih olimpijskih igrah v Parizu. 

Med plovbo sta sestri v močnem vetru izgubili nadzor nad jadrnico, ta se je prevrnila. Sarra je nesrečo preživela, Eya ne. Obe sta marca dopolnili šele 17 let.

Žalostna vest Košarkarski svet žaluje ob smrti legende

"Šokiran sem nad smrtjo jadralke Eye Guezguez. Bila je navdihujoč talent in vzornica za športnike njene generacije," je na Twitterju zapisal predsednik MOK Thomas Bach.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.