Umrla oseba, ki je zaznamovala Iličićevo kariero

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Umrl nekdanji predsednik Palerma Zamparini.
Oglej si celoten članek

V 81. letu starosti je umrl nekdanji lastnik nogometnih klubov Venezie in Palerma Maurizio Zamparini, ki je bil znan po pogostem menjavanju prvih mož na klopi svojih klubov, zaradi česar se ga je oprijel vzdevek "požiralec trenerjev". Kot poroča italijanska tiskovna agencija Ansa, je Zamparini umrl zaradi zapletov s črevesjem.

Zamparini, ki ga je lani pretresla smrt najmlajšega sina, je bil sicer v Furlaniji rojen poslovnež, ki je veljal za precej temperamentnega predsednika. A v tej vlogi je pomagal k lepim karieram številnim zvezdnikom, kot so Luca Toni, Edinson Cavani, Paulo Dybala, Fabrizio Miccoli, Fabio Grosso, Andrea Barzagli, Andrea Belotti, Javier Pastore in številni drugi, vključno s Slovencem Josipom Iličićem, ki ga je z Arminom Bačinovićem pripeljal v Palermo iz Maribora in tako močno zaznamoval kariero slovenskega reprezentanta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.