Umrla žena Ria Ferdinanda

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Po kratkotrajni bolezni je preminila žena nekdanjega angleškega reprezentanta Ria Ferdinanda.
Oglej si celoten članek

Branilec Queens Park Rangers je v soboto objavil žalostno novico, da je njegova žena Rebecca Ellison izgubila bitko z zahrbtno boleznijo.

''Sinoči me je zapustila moja sorodna duša. Rebecca, moja čudovita žena, je po kratkotrajni bolezni v miru umrla v bolnišnici v Londonu. Bila je ljubeča mati najinim trem otrokom. Pogrešali jo bomo kot ženo, sestro, teto, hčerko in vnukinjo. Živela bo v našem spominu, kot vodič in navdih'' je zapisal angleški nogometaš.

''Jaz, moji starši, Janice in Julian, in Rebeccini starši, Lesley in Stephen, bi se radi zahvalili družinam, prijateljem in klubskim kolegom, ki so se zbirali v teh težkih dneh, tednih in mesecih.''

Rad bi se zahvalil osebju v bolnišnici za predanost in strokovno delo. Njihovo hrabro prizadevanje, da bi podaljšali Rebeccino prekratko življenje, ne bi nikoli pozabljeno. Naša žalost je nepopisna. Prosimo vas, da nam pustite žalovati v zasebnosti,'' je sklenil Ferdinand.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.