Šport > Nogomet
55 ogledov

Umrla žena Ria Ferdinanda

rio ferdinand rebecca allison Profimedias
Po kratkotrajni bolezni je preminila žena nekdanjega angleškega reprezentanta Ria Ferdinanda.

Branilec Queens Park Rangers je v soboto objavil žalostno novico, da je njegova žena Rebecca Ellison izgubila bitko z zahrbtno boleznijo.

''Sinoči me je zapustila moja sorodna duša. Rebecca, moja čudovita žena, je po kratkotrajni bolezni v miru umrla v bolnišnici v Londonu. Bila je ljubeča mati najinim trem otrokom. Pogrešali jo bomo kot ženo, sestro, teto, hčerko in vnukinjo. Živela bo v našem spominu, kot vodič in navdih'' je zapisal angleški nogometaš.

''Jaz, moji starši, Janice in Julian, in Rebeccini starši, Lesley in Stephen, bi se radi zahvalili družinam, prijateljem in klubskim kolegom, ki so se zbirali v teh težkih dneh, tednih in mesecih.''

Rad bi se zahvalil osebju v bolnišnici za predanost in strokovno delo. Njihovo hrabro prizadevanje, da bi podaljšali Rebeccino prekratko življenje, ne bi nikoli pozabljeno. Naša žalost je nepopisna. Prosimo vas, da nam pustite žalovati v zasebnosti,'' je sklenil Ferdinand.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.