Uničevali so mu avto, nogometaš pa se je noro zabaval

Foto: Profimedia Josip Iličić, Mario Pašalić
Nore scene po zmagi na lokalnem derbiju.
Oglej si celoten članek

Mesti Brescia in Bergamo sta oddaljeni le okoli 50 kilometrov, dvoboj med Brescio in Atalanto pa tako sodi med večje italijanske derbije. Tokrat je bila gostiteljica dvoboja Brescia, ki pa je razočarala domače navijače, saj je klonila z 0:3. Dva zadetka za Atalantno je zabil Mario Pašalić, piko na i k lepi zmagi pa je s samostojnim pobegom postavil slovenski reprezentant Josip Iličić. Slednji je bil tudi podajalec pri drugem golu Hrvata.

Atletico Madrid - Barcelona
Nedelja, 1.12.2019, ob 20:55 na SK1.

Veselje navijačev Atalante je bilo neizmerno, to pa so ob povratku v Bergamo občutili tudi nogometaši. "Takšna dobrodošlica pomeni, da potrebujem nov avto, a je bilo vsekakor vredno. Zmaga na derbiju je neprecenljiva," je ob objavljenem posnetku vrnitve zapisal nizozezemec Marten de Roon, ki se je očitno zabaval ob slavju navijačev.

Podoben sprejem je dočakal tudi strelec dveh zadetkov, eden izmed navijačev se je celo povzpel na streho njegovega vozila.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.