Šport > Nogomet
3255 ogledov

Uničevali so mu avto, nogometaš pa se je noro zabaval

Josip Iličić, Mario Pašalić Profimedia
Nore scene po zmagi na lokalnem derbiju.

Mesti Brescia in Bergamo sta oddaljeni le okoli 50 kilometrov, dvoboj med Brescio in Atalanto pa tako sodi med večje italijanske derbije. Tokrat je bila gostiteljica dvoboja Brescia, ki pa je razočarala domače navijače, saj je klonila z 0:3. Dva zadetka za Atalantno je zabil Mario Pašalić, piko na i k lepi zmagi pa je s samostojnim pobegom postavil slovenski reprezentant Josip Iličić. Slednji je bil tudi podajalec pri drugem golu Hrvata.

Atletico Madrid - Barcelona
Nedelja, 1.12.2019, ob 20:55 na SK1.

Veselje navijačev Atalante je bilo neizmerno, to pa so ob povratku v Bergamo občutili tudi nogometaši. "Takšna dobrodošlica pomeni, da potrebujem nov avto, a je bilo vsekakor vredno. Zmaga na derbiju je neprecenljiva," je ob objavljenem posnetku vrnitve zapisal nizozezemec Marten de Roon, ki se je očitno zabaval ob slavju navijačev.

Podoben sprejem je dočakal tudi strelec dveh zadetkov, eden izmed navijačev se je celo povzpel na streho njegovega vozila.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice