United proti Bayernu brez Rooneya

Foto: Žurnal24 Poškodba, ki jo je Wayne Rooney skupil na prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov je
Wayne Rooney kljub nekaterim optimističnim napovedim ne bo zaigral na povratni tekmi četrtfinala Lige prvakov med Manchester Unitedom in Bayern Münchnom.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni velikan Manchester United na sredini povratni tekmi četrtfinala Lige prvakov proti Bayernu ne bo mogel računati na najboljšega nogometaša Wayna Rooneyja. Ta si je ob koncu prve tekme proti Bavarcem (1:2) poškodoval vezi v gležnju, trener Uniteda Alex Ferguson pa noče tvegati z nastopom izvrstnega napadalca.

Rooneyju so sprva napovedovali tri do štiri tedne počitka, toda okrevanje je potekalo tako hitro, da so nekateri že namignili, da bo Rooney zaigral že v sredo. A Ferguson se je odločil, da ne bo tvegal z ne povsem pripravljenim nogometašem, saj bi ga lahko v primeru poslabšanja poškodbe izgubil za daljše obdobje.

"Nima smisla tvegati z nogometašem, ki ni popolnoma pripravljen. V ekipo pa se bo Rooney verjetno vrnil prihodnji konec tedna proti Manchester Cityju. Ta vikend ga bom bržčas uporabil kot menjavo na tekmi proti Blackburnu," je dejal Ferguson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.