Šport > Nogomet
24 ogledov

United proti Bayernu brez Rooneya

Poškodba, ki jo je Wayne Rooney skupil na prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov je Žurnal24 main
Wayne Rooney kljub nekaterim optimističnim napovedim ne bo zaigral na povratni tekmi četrtfinala Lige prvakov med Manchester Unitedom in Bayern Münchnom.

Angleški nogometni velikan Manchester United na sredini povratni tekmi četrtfinala Lige prvakov proti Bayernu ne bo mogel računati na najboljšega nogometaša Wayna Rooneyja. Ta si je ob koncu prve tekme proti Bavarcem (1:2) poškodoval vezi v gležnju, trener Uniteda Alex Ferguson pa noče tvegati z nastopom izvrstnega napadalca.

Rooneyju so sprva napovedovali tri do štiri tedne počitka, toda okrevanje je potekalo tako hitro, da so nekateri že namignili, da bo Rooney zaigral že v sredo. A Ferguson se je odločil, da ne bo tvegal z ne povsem pripravljenim nogometašem, saj bi ga lahko v primeru poslabšanja poškodbe izgubil za daljše obdobje.

"Nima smisla tvegati z nogometašem, ki ni popolnoma pripravljen. V ekipo pa se bo Rooney verjetno vrnil prihodnji konec tedna proti Manchester Cityju. Ta vikend ga bom bržčas uporabil kot menjavo na tekmi proti Blackburnu," je dejal Ferguson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.