United za 95 milijonov evrov pripeljal enega najbolj iskanih nogometašev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Sancho naj bi za 95 milijonov evrov prestopil k Manchester Unitedu.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometaš Jadon Sancho se bo po pisanju nemškega časnika Bild za 95 milijonov evrov iz Borussie Dortmund preselil na Otok k Manchester Unitedu, poročajo nemški mediji. Rdeči vragi bodo po zapisih dobro obveščenega vira sprva odšteli 85 milijonov evrov, dodatnih 10 pa v primeru uspehov na zelenici.

Bild poroča, da je za prestop vse dogovorjeno, manjkajo le še podpisi vseh vpletenih strani, so zapisali Nemci.

Enaindvajsetletnik je imel pri Dortmundu veljavno pogodbo do konca sezone 2022/23, z rdečimi vragi pa bo podpisal petletno pogodbo. Pridružil se jim bo po koncu evropskega prvenstva.

Sancho, ki na euru doslej ni veliko igral za angleško reprezentanco, je kot najstnik v Dortmund prišel iz vrst Manchester Cityja. V Nemčiji se je hitro razvil v enega najboljših predstavnikov tamkajšnjega prvenstva. V 104 ligaških nastopih je dosegel 38 golov in zbral še 51 podaj.

Foto: Profimedia Jadon Sancho

Ko bosta posel kluba uradno potrdila, bo Anglež postal drugi najdražji igralec, ki je prestopil iz bundeslige. Barcelona je doslej z vsemi dodatnimi plačili za Francoza Ousmaneja Dembeleja odštela 135 milijonov evrov, še poudarja Bild.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.