Unitedov zvezdnik: "Jaz sem glavni krivec za to sramoto"

Foto: Profimedia
Hrabra poteza zvezdnika Manchester Uniteda, ki se je oglasil po debaklu Rdečih vragov na tekmi z Evertonom.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Evertona so na svojem Goodison Parku ponižali Manchester United s 4:0, glavno krivdo za ta rezultat pa je nase prevzel Nemanja Matić.

Sramotno Katastrofa Manchester Uniteda

Srbski reprezentant je bil po porazu zelo samokritičen ter je v intervjuju za srbski Sportklub vso krivdo za to sramoto prevzel nase.

"Nisem igral dobro. Vesel sem, da sem se po treh, štirih tekmah vrnil, toda verjamem, da bi lahko storil dosti več, mislim, da sem jaz odgovoren za poraz, saj če ne dobite bitke na sredini igrišča, je težko igrati bolje. Trudil se bom, da dvignem formo po tej en mesec dolgi pavzi. Glavni ter odgovorni za poraz sem jaz."

Nočna mora Rdeči vrag žrtev sistematičnega uničenja: "Želeli so me zlomiti!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.