"Upam, da ni konec jeseniškega hokeja"

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
"To je bila ustaljena praksa, v katerikoli ligi sem igral," o dokaj bizarnem razlogu za odpustitev jeseniškega trenerja Heikkija Mälkiäja meni nekdanji branilec Acronija Andrej Tavželj.
Oglej si celoten članek

"Sicer nisem več vpet v te zgodbe, a ni prav, da se stvari odvijajo tako, kot se. Upam, da to ne bo konec jeseniškega hokeja," je o svojem nekdanjem klubu za zurnal24.si dejal Andrej Tavželj. Z Jesenic je odrinil še pred razpadom strokovnega štaba, ki se je začel z odpustnico Dejanu Varlu in Klemenu Mohoriču, vrhunec pa dosegel z odstavitvijo Heikkija Mälkiäja. Razlog: po izpadu iz lige Ebel je svojim hokejistom namenil petdnevni premor.

"To je bila ustaljena praksa, v katerikoli ligi sem igral. Po zaključku nekega dela, to je v Sloveniji sploh specifično zaradi lige Ebel, smo vedno imeli nekajdnevni premor in nato nadaljevali, saj je treba poskrbeti tudi za regeneracijo. Mislim, da je bila to umestna poteza. Čistega ozadja zgodbe ne poznam čisto dobro, ampak če iščeš slabe stvari, jih boš tudi našel," je prepričan Tavželj, zdaj branilec slovaškega Poprada.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.