Đuričić ni več trener Celja

Foto: Žurnal24 Milan Đuričić zapušča tretji slovenski klub. (Foto: Dejan Mijović)
Slovenski nogometni prvoligaš CM Celje je sporazumno prekinil pogodbo s trenerjem Milanom Djuričićem, so sporočili iz kluba. Celjsko moštvo bo do nadaljnjega vodil dosedanji pomočnik Damjan Romih.
Oglej si celoten članek

Celjsko moštvo bo namesto Milana Đuričića do nadaljnjega vodil dosedanji pomočnik Damjan Romih, v vodstvu kluba pa bodo začeli z iskanjem primernega naslednika. Milanu Đuričiću se zahvaljujejo za vse, kar je storil. Treba je vedeti, da je bilo moštvo pred začetkom sezone 2009/10 v enem izmed doslej najtežjih obdobij, poudarjajo v Celju. Pri CM Celju bodo pri izbiri novega trenerja upoštevali dejstvo, da je treba nadaljevati z vizijo, ki jo je začel Milan Đuričić. Torej, da bi igralci iz lastnega pogona še naprej dobivali priložnost. Celjski prvoligaš trenutno po osmih odigranih krogih v 1. SNL z devetimi točkami na lestvici zaseda šesto mesto. V pretekli sezoni jih je imel po osmih kolih trinajst, ob koncu prvenstva pa je osvojil peto mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.