Šport > Nogomet
20 ogledov

Đuričić ni več trener Celja

Milan Đuričić zapušča tretji slovenski klub. (Foto: Dejan Mijović) Žurnal24 main
Slovenski nogometni prvoligaš CM Celje je sporazumno prekinil pogodbo s trenerjem Milanom Djuričićem, so sporočili iz kluba. Celjsko moštvo bo do nadaljnjega vodil dosedanji pomočnik Damjan Romih.

Celjsko moštvo bo namesto Milana Đuričića do nadaljnjega vodil dosedanji pomočnik Damjan Romih, v vodstvu kluba pa bodo začeli z iskanjem primernega naslednika. Milanu Đuričiću se zahvaljujejo za vse, kar je storil. Treba je vedeti, da je bilo moštvo pred začetkom sezone 2009/10 v enem izmed doslej najtežjih obdobij, poudarjajo v Celju. Pri CM Celju bodo pri izbiri novega trenerja upoštevali dejstvo, da je treba nadaljevati z vizijo, ki jo je začel Milan Đuričić. Torej, da bi igralci iz lastnega pogona še naprej dobivali priložnost. Celjski prvoligaš trenutno po osmih odigranih krogih v 1. SNL z devetimi točkami na lestvici zaseda šesto mesto. V pretekli sezoni jih je imel po osmih kolih trinajst, ob koncu prvenstva pa je osvojil peto mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.