Đuričić zapustil Celje

Foto: Žurnal24 Đuričić je sprva odšel, ker naj bi bil nezadovoljen s pristopom starejših nogome
Milan Đuričić je odstopil z mesta trenerja pri celjskem nogometnem prvoligašu. Hrvaški strokovnjak naj bi se za to potezo odločil zaradi nezadovoljstva s pristopom nekaterih starejših nogometašev.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni prvoligaš CM Celje se je znašel v novih težavah. Po nezadovoljstvu s pristopom do dela nekaterih starejših igralcev je v torek po treningu mesto trenerja zapustil Milan Đuričić, ki je Celjane vodil le na eni prvenstveni tekmi, so sporočili iz celjskega kluba. Kot je poročala spletna stran kluba, so odgovorni v klubu navezali stike s hrvaškim strokovnjakom, ki je že zapustil knežje mesto, vendar je že jasno, da Đuričić v soboto rumeno-modrih ne bo vodil na prvenstveni tekmi v Lendavi. Se bo pa Đuričić, ki naj bi imel po neuradnih informacijah "kratek stik" s Sebastjanom Gobcem in Martinom Šarićem, prihodnji teden še enkrat sestal s predsednikom Marjanom Vengustom. Ekipo bo odslej vodil dosedanji Đuričićev pomočnik Damjan Romih, ki bo dobil začasno licenco za vodenje prvoligaških tekem in bo na tem položaju debitiral v soboto proti Nafti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.