Šport > Nogomet
13 ogledov

Đuričić zapustil Celje

Đuričić je sprva odšel, ker naj bi bil nezadovoljen s pristopom starejših nogome Žurnal24 main
Milan Đuričić je odstopil z mesta trenerja pri celjskem nogometnem prvoligašu. Hrvaški strokovnjak naj bi se za to potezo odločil zaradi nezadovoljstva s pristopom nekaterih starejših nogometašev.

Slovenski nogometni prvoligaš CM Celje se je znašel v novih težavah. Po nezadovoljstvu s pristopom do dela nekaterih starejših igralcev je v torek po treningu mesto trenerja zapustil Milan Đuričić, ki je Celjane vodil le na eni prvenstveni tekmi, so sporočili iz celjskega kluba. Kot je poročala spletna stran kluba, so odgovorni v klubu navezali stike s hrvaškim strokovnjakom, ki je že zapustil knežje mesto, vendar je že jasno, da Đuričić v soboto rumeno-modrih ne bo vodil na prvenstveni tekmi v Lendavi. Se bo pa Đuričić, ki naj bi imel po neuradnih informacijah "kratek stik" s Sebastjanom Gobcem in Martinom Šarićem, prihodnji teden še enkrat sestal s predsednikom Marjanom Vengustom. Ekipo bo odslej vodil dosedanji Đuričićev pomočnik Damjan Romih, ki bo dobil začasno licenco za vodenje prvoligaških tekem in bo na tem položaju debitiral v soboto proti Nafti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.