Urin in fekalije za navijače Schalkeja

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Kot da Köln nima dovolj težav s katastrofalnim začetkom Bundeslige, kjer je po dveh kolih na zadnjem mestu, zdaj se klub ubada še z nečednimi dejanji svojih navijačev.
Oglej si celoten članek

Navijači Kölna so po novi katastrofalni predstavi svojih ljubljencev na gostovanju pri Schalkeju in porazu s 5:1 svojo jezo stresli nad navijači moštva iz Gelsenkirchna.

Kölnovi navijači so svoje nestrinjanje s slabo predstavo kozličkov pokazali tako, da so v navijače Schalkeja metali kozarce in steklenice piva, v katerih je bil pomešan urin in fekalije. Trije očividci so policiji na posnetkih s kamere pomagali prepoznati razgrajače, ki bodo morali za svoja dejanja odgovarjati.

Predstavnik kluba navijačev Kölna Rainer Mendel je v hitrem odzivu obsodil huliganstvo majhne skupine navijačev. "Takšna dejanja so nesprejemljiva in jih ne podpiramo," je dejal Mendel. Že na naslednji tekmi proti Kaiserslauternu bodo policisti navijače spremljali tudi s pomočjo kamer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.