Šport
18 ogledov

Urin in fekalije za navijače Schalkeja

Mišo Brečko Köln Reuters
Kot da Köln nima dovolj težav s katastrofalnim začetkom Bundeslige, kjer je po dveh kolih na zadnjem mestu, zdaj se klub ubada še z nečednimi dejanji svojih navijačev.

Navijači Kölna so po novi katastrofalni predstavi svojih ljubljencev na gostovanju pri Schalkeju in porazu s 5:1 svojo jezo stresli nad navijači moštva iz Gelsenkirchna.

Kölnovi navijači so svoje nestrinjanje s slabo predstavo kozličkov pokazali tako, da so v navijače Schalkeja metali kozarce in steklenice piva, v katerih je bil pomešan urin in fekalije. Trije očividci so policiji na posnetkih s kamere pomagali prepoznati razgrajače, ki bodo morali za svoja dejanja odgovarjati.

Predstavnik kluba navijačev Kölna Rainer Mendel je v hitrem odzivu obsodil huliganstvo majhne skupine navijačev. "Takšna dejanja so nesprejemljiva in jih ne podpiramo," je dejal Mendel. Že na naslednji tekmi proti Kaiserslauternu bodo policisti navijače spremljali tudi s pomočjo kamer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.