Urnaut v prvi postavi prvenstva

Foto: CEV
Foto: CEV
Za najkoristnejšega odbojkarja evropskega prvenstva je bil proglašen Francoz Antonin Rouzier, v najboljši postavi pa je svoje mesto našel tudi slovenski kapetan Tine Urnaut.
Oglej si celoten članek

Slovenski reprezentant Tine Urnaut je bil proglašen za najboljšega napadalca med sprejemalci in se uvrstil v najboljšo postavo pravkar končanega evropskega prvenstva v odbojki, na katerem je slovenska reprezentanca dosegla enega največjih uspehov ekipnega športa v zgodovini samostojne države.

Pole Urnauta (Slovenija - napadalec med podajalci) so se v prvo postavo uvrstili:  Antonin Rouzier (Francija - najboljši igralec), Simone Giannelli (Italija - tehničar), Ivan Zajcev (Italia - korektor), Earvin Ngapeth (Francija - napadalec med podajalci), Jenia Grebennikov (Francija - libero), Viktor Josifov (Bolgarija - bloker), Teodor Todorov (Bolgarija - bloker) in Vladimir Nikolov (Bolgarija - fair play).

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.