Šport
38 ogledov

Urnaut v prvi postavi prvenstva

slovenija francija ep finale odbojka CEV
Za najkoristnejšega odbojkarja evropskega prvenstva je bil proglašen Francoz Antonin Rouzier, v najboljši postavi pa je svoje mesto našel tudi slovenski kapetan Tine Urnaut.

Slovenski reprezentant Tine Urnaut je bil proglašen za najboljšega napadalca med sprejemalci in se uvrstil v najboljšo postavo pravkar končanega evropskega prvenstva v odbojki, na katerem je slovenska reprezentanca dosegla enega največjih uspehov ekipnega športa v zgodovini samostojne države.

Pole Urnauta (Slovenija - napadalec med podajalci) so se v prvo postavo uvrstili:  Antonin Rouzier (Francija - najboljši igralec), Simone Giannelli (Italija - tehničar), Ivan Zajcev (Italia - korektor), Earvin Ngapeth (Francija - napadalec med podajalci), Jenia Grebennikov (Francija - libero), Viktor Josifov (Bolgarija - bloker), Teodor Todorov (Bolgarija - bloker) in Vladimir Nikolov (Bolgarija - fair play).

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.