Uspeh kariere: Bedene prišel na turnir

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Teniški igralec Aljaž Bedene se je prvič v karieri uvrstil v glavni del turnirja ATP. To mu je uspelo na Dunaju, kjer poteka turnir Erste Bank Open serije 250 z denarnim skladom 575.250 evrov. Na zadnji kvalifikacijski oviri je premagal Španca Daniela Gimena Traverja s 6:4 in 7:6 (4). V prvem kolu ga čaka Hrvat Ivo Karlović.
Oglej si celoten članek

Aljaž Bedene si je z zmago nad 94. igralcem sveta zagotovil novih 12 točk za računalniško lestvico ATP in 5.995 evrov. Slovenski reprezentant je v prvem krogu kvalifikacij premagal Francoza Stephana Roberta (7:6 (6), 6:3), nato pa še Španca Iniga Cervantesa-Hueguna (6:3, 6:3). Bedene se bo v prvem kolu pomeril s Hrvatom Ivom Karlovićem, sicer 54. igralcem sveta.

Igranje v glavnem delu turnirja na Dunaju si je poskušal v kvalifikacijah priigrati še Grega Žemlja, ki pa je izgubil že prvi dvoboj, ko je bil s 6:2 in 6:3 boljši Belgijec Maxime Authom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.