V Angliji zaradi posilstva aretirali nogometnega zvezdnika

Foto: Epa
Foto: Epa
Otoška policija je v Londonu odvzela prostost znanemu nogometašu.
Oglej si celoten članek

Pri Telegraphu so objavili novico, da je policija zaradi obtožbe o posilstvu v severnem Londonu aretirala 'mednarodno' priznanega nogometaša, to informacijo pa so povzeli ostali angleški mediji.

Identitete osumljenega sicer zaradi pravnih razlogov pri Telegraphu niso objavili, vendar so zapisali, da gre za znanega nogometaša Premier League, reprezentanta ene izmed držav, ki bodo nastopile na letošnjem svetovnem prvenstvu. Če bo spoznan za krivega, bo seveda izpustil nastop na mundialu v Katarju.

Aretacijo zaradi posilstva je potrdila tudi londonska policija, vendar pri tem ni potrdila ali zanikala navedb, da gre za osebo, ki se preživlja z nogometom. Obtoženi, gre za osebo v poznih dvajsetih letih, bo ostal v priporu do zaslišanja na sodišču, ki naj bi bilo hitro na urniku.

Po socialnih omrežjih so se že začela ugibanja o identiteti aretiranega. Ker je bila aretacija izvedena na severu britanskega glavnega mesta, so obtožbe javnosti zaenkrat usmerjene proti nogometašem Tottenhama in Arsenala. Za takšna predvidevanja sicer za zdaj ni dokazov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.