Šport > Nogomet
2959 ogledov

V Angliji zaradi posilstva aretirali nogometnega zvezdnika

Premier League Epa
Otoška policija je v Londonu odvzela prostost znanemu nogometašu.

Pri Telegraphu so objavili novico, da je policija zaradi obtožbe o posilstvu v severnem Londonu aretirala 'mednarodno' priznanega nogometaša, to informacijo pa so povzeli ostali angleški mediji.

Identitete osumljenega sicer zaradi pravnih razlogov pri Telegraphu niso objavili, vendar so zapisali, da gre za znanega nogometaša Premier League, reprezentanta ene izmed držav, ki bodo nastopile na letošnjem svetovnem prvenstvu. Če bo spoznan za krivega, bo seveda izpustil nastop na mundialu v Katarju.

Aretacijo zaradi posilstva je potrdila tudi londonska policija, vendar pri tem ni potrdila ali zanikala navedb, da gre za osebo, ki se preživlja z nogometom. Obtoženi, gre za osebo v poznih dvajsetih letih, bo ostal v priporu do zaslišanja na sodišču, ki naj bi bilo hitro na urniku.

Po socialnih omrežjih so se že začela ugibanja o identiteti aretiranega. Ker je bila aretacija izvedena na severu britanskega glavnega mesta, so obtožbe javnosti zaenkrat usmerjene proti nogometašem Tottenhama in Arsenala. Za takšna predvidevanja sicer za zdaj ni dokazov.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.