"V Barcelono odhajam ranljiva"

Foto: Žurnal24 Blanka Vlašič ni zadovoljna s prvim delom sezone. (Foto: Reuters)
Blanka Vlašić, najboljša hrvaška atletinja v zadnjih letih, je na današnji novinarski konferenci v rojstnem Splitu dejala, da na bližnje evropsko prvenstvo v Barcelono odhaja ranljiva.
Oglej si celoten članek

Blanka Vlašić, najboljša hrvaška atletinja v zadnjih letih, je na današnji novinarski konferenci v rojstnem Splitu dejala, da na bližnje evropsko prvenstvo v Barcelono odhaja ranljiva, saj kljub dobrim dosežkom na mednarodnih tekmovanjih ni zadovoljna s prvim delom sezone.

"Prvič na veliko tekmovanje odhajam ranljiva. V letošnji sezoni me vseskozi spremlja občutek, da to ni to," je dejala 193 centimetrov visoka Dalmatinka, sicer nosilka zlate kolajne z lanskega svetovnega prvenstva v Berlinu in srebrne z olimpijskih iger pred dvema letoma v Pekingu v skoku v višino.

Najboljša atletinja na svetu v letu 2007 vkljub temu verjame, da se bo na evropskem prvenstvu, ki bo od 27. julija do 1. avgusta, uvrstila v veliki finale, medalje pa si – tako kot vedno pred velikimi tekmovanji – ne upa napovedati.

Osebni rekord visokorasle Splitčanke je 208 centimetrov, dosegla pa ga je 31. avgusta lani v Zagrebu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.