Šport
22 ogledov

"V Barcelono odhajam ranljiva"

Blanka Vlašič ni zadovoljna s prvim delom sezone. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Blanka Vlašić, najboljša hrvaška atletinja v zadnjih letih, je na današnji novinarski konferenci v rojstnem Splitu dejala, da na bližnje evropsko prvenstvo v Barcelono odhaja ranljiva.

Blanka Vlašić, najboljša hrvaška atletinja v zadnjih letih, je na današnji novinarski konferenci v rojstnem Splitu dejala, da na bližnje evropsko prvenstvo v Barcelono odhaja ranljiva, saj kljub dobrim dosežkom na mednarodnih tekmovanjih ni zadovoljna s prvim delom sezone.

"Prvič na veliko tekmovanje odhajam ranljiva. V letošnji sezoni me vseskozi spremlja občutek, da to ni to," je dejala 193 centimetrov visoka Dalmatinka, sicer nosilka zlate kolajne z lanskega svetovnega prvenstva v Berlinu in srebrne z olimpijskih iger pred dvema letoma v Pekingu v skoku v višino.

Najboljša atletinja na svetu v letu 2007 vkljub temu verjame, da se bo na evropskem prvenstvu, ki bo od 27. julija do 1. avgusta, uvrstila v veliki finale, medalje pa si – tako kot vedno pred velikimi tekmovanji – ne upa napovedati.

Osebni rekord visokorasle Splitčanke je 208 centimetrov, dosegla pa ga je 31. avgusta lani v Zagrebu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.