V boj za Iličića v zadnjem hipu še en klub

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski organizator igre Josip Iličić bo zamenjal sredino. O tem več ni dvomov. Slovenski nogometni reprezentant je, glede na vesti z Apeninskega polotoka, na izhodnih vratih kluba iz Firenc Fiorentine. Vprašanje je le, ali bo kariero v italijanski serie A nadaljeval v vrstah genovske Sampdorii ali Atalante iz Bergama.
Oglej si celoten članek

Fiorentina in slovenski reprezentant Josip Iličić se bosta razšla, kajti italijanski nogometni prvoligaš iz Firenc se je dogovoril s Sampdorio, ki bo za Iličića plačala 4,5 milijona evrov fiksne odškodnine in še dodaten milijon evrov v bonusih, je v današnji izdaji poročal slovenski športni dnevnik Ekipa SN.

Že jutri naj bi Kranjčana čakal predzadnji korak pred uradno sklenitvijo sodelovanja. V Genovi so reprezentanta Slovenije pričakovali na zdravniškem pregledu. 

Kot je kazalo, je šlo že za sklenjen dogovor, ko je v zadnjem trenutku v igro vskočila Atalanta. Kot poroča La Gazzetta dello Sport je tako rekoč v zadnjem trenutku prišlo do spremembe, saj se (menda) Iličić seli v Atalanto, kjer bi se Kranjčan pridružil in znova zaigral s prijateljem Jasminom Kurtićem.

Atalanta je vsekakor ambicioznejši klub, minulo sezono je končal na četrtem mestu v italijanskem prvenstvu in ga čaka evropska sezona v skupinskem delu evropske lige. Sampdoria je daleč od evropskih klubskih tekmovanj, saj je ligaško sezono končala na desetem mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.