Šport > Nogomet
40 ogledov

V boj za Iličića v zadnjem hipu še en klub

josip iličić EPA
Slovenski organizator igre Josip Iličić bo zamenjal sredino. O tem več ni dvomov. Slovenski nogometni reprezentant je, glede na vesti z Apeninskega polotoka, na izhodnih vratih kluba iz Firenc Fiorentine. Vprašanje je le, ali bo kariero v italijanski serie A nadaljeval v vrstah genovske Sampdorii ali Atalante iz Bergama.

Fiorentina in slovenski reprezentant Josip Iličić se bosta razšla, kajti italijanski nogometni prvoligaš iz Firenc se je dogovoril s Sampdorio, ki bo za Iličića plačala 4,5 milijona evrov fiksne odškodnine in še dodaten milijon evrov v bonusih, je v današnji izdaji poročal slovenski športni dnevnik Ekipa SN.

Že jutri naj bi Kranjčana čakal predzadnji korak pred uradno sklenitvijo sodelovanja. V Genovi so reprezentanta Slovenije pričakovali na zdravniškem pregledu. 

Kot je kazalo, je šlo že za sklenjen dogovor, ko je v zadnjem trenutku v igro vskočila Atalanta. Kot poroča La Gazzetta dello Sport je tako rekoč v zadnjem trenutku prišlo do spremembe, saj se (menda) Iličić seli v Atalanto, kjer bi se Kranjčan pridružil in znova zaigral s prijateljem Jasminom Kurtićem.

Atalanta je vsekakor ambicioznejši klub, minulo sezono je končal na četrtem mestu v italijanskem prvenstvu in ga čaka evropska sezona v skupinskem delu evropske lige. Sampdoria je daleč od evropskih klubskih tekmovanj, saj je ligaško sezono končala na desetem mestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.