V Chicago še Rondo

Foto: EPA
Foto: EPA
Chicago Bulls so se je po Dwyanu Wadu okrepili še z Rajonom Rondom, ki bo v vetrovnem mestu skušal nadomestiti Derricka Rosa. Ta se je preselil v New York. Rondo je po poročanju ameriških medijev podpisal dveletno pogodbo v vrednosti 28 milijonov dolarjev.
Oglej si celoten članek

"Smo trije alfa igralci. Moramo se 'pomešati' in narediti vse, da bomo delali dobro za ekipo. Jimmy Butler je najmlajši, on je motor ekipe. Prvi igralec bo Jimmy, potem Wade, za tem sledimo ostali," je ob podpisu pogodbe dejal Rajon Rondo.

Rondo ima desetletne izkušnje iz lige NBA, leta 2008 je z Bostonom osvojil šampionski prstan, štirikrat je bil udeleženec vikenda zvezd. V Bostonu je dobil priložnost leta 2006, v sezoni 2014/15 so ga Kelti poslali v Dallas, zadnjo sezono pa je preživel v Sacramentu.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.