V dobrih odnosih z vsemi, razen enim

Foto: EPA
Foto: EPA
Zlatan Ibrahimović je razkril, da zelo spoštuje nekdanjega trenerja Joséja Mourinha, precej manj spoštovanja pa v njegovih očeh uživa Pep Guardiola.
Oglej si celoten članek

Švedski reprezentant, ki naj bi v teh dneh razkril načrte za prihodnost, je še okrepil govorice, da bo prihodnje leto nosil dres Manchester Uniteda.

Ibrahimović je v intervjuju za The Guardian pohvalil trenerja rdečih vragov Joséja Mourinha, s katerim je sodeloval v času igranja za milanski Inter.

Ibrahimović naj bi v prihodnjih dneh spet združil moči z nekdanjim trenerjem, o katerem je govoril le z izbranimi besedami. Ob tem pa ni šlo brez omembe Pepa Guardiole, s katerim bržkone nikoli ne bosta zakopala bojne sekire.

''Všeč mi je Carlo Ancelotti (nekdanji trener PSG-ja, op. a.). Tudi José Mourinho je v redu. Starejši kot so, večji frajerji postanejo. Sivi lasje. Resen izraz. Z vsemi imam zelo lep odnos. Razen z enim,'' je povedal Mourinho. Na vprašanje, ali je s tem meril na trenerja Manchester Cityja, je 34-letnik odvrnil: ''Seveda.''

Ibrahimović je Barcelono zapustil po eni sezoni, saj se ni znašel v sistemu, ki je bil zgrajen okoli prvega zvezdnika Lionela Messija. Šved ne taji, da bo Guardiole ne čuti nobene naklonjenosti, saj naj bi španski strateg poskrbel, da se je v Barceloni počutil kot vesoljec.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.