Šport > Nogomet
56 ogledov

V dobrih odnosih z vsemi, razen enim

ibrahimović EPA
Zlatan Ibrahimović je razkril, da zelo spoštuje nekdanjega trenerja Joséja Mourinha, precej manj spoštovanja pa v njegovih očeh uživa Pep Guardiola.

Švedski reprezentant, ki naj bi v teh dneh razkril načrte za prihodnost, je še okrepil govorice, da bo prihodnje leto nosil dres Manchester Uniteda.

Ibrahimović je v intervjuju za The Guardian pohvalil trenerja rdečih vragov Joséja Mourinha, s katerim je sodeloval v času igranja za milanski Inter.

Ibrahimović naj bi v prihodnjih dneh spet združil moči z nekdanjim trenerjem, o katerem je govoril le z izbranimi besedami. Ob tem pa ni šlo brez omembe Pepa Guardiole, s katerim bržkone nikoli ne bosta zakopala bojne sekire.

''Všeč mi je Carlo Ancelotti (nekdanji trener PSG-ja, op. a.). Tudi José Mourinho je v redu. Starejši kot so, večji frajerji postanejo. Sivi lasje. Resen izraz. Z vsemi imam zelo lep odnos. Razen z enim,'' je povedal Mourinho. Na vprašanje, ali je s tem meril na trenerja Manchester Cityja, je 34-letnik odvrnil: ''Seveda.''

Ibrahimović je Barcelono zapustil po eni sezoni, saj se ni znašel v sistemu, ki je bil zgrajen okoli prvega zvezdnika Lionela Messija. Šved ne taji, da bo Guardiole ne čuti nobene naklonjenosti, saj naj bi španski strateg poskrbel, da se je v Barceloni počutil kot vesoljec.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.