V Domžalah Elsner in Nemec

Foto: Žurnal24 Luka Elsner vstopa v svoje tretje domžalsko obdobje. (Foto: EPA)
Nogometaš Luka Elsner se po štirimesečni avanturi v Bahrajnu spet vrača v Domžale, ki bodo svojo igralsko zasedbo oplemenitile tudi z 22-letnim nemškim državljanom Florentom Azirijem.
Oglej si celoten članek

Osemindvajsetletni branilec Luka Elsener, ki je v dresu Domžal odigral največ tekem v zgodovini kluba, bo član dvakratnih državnih prvakov najmanj do konca sezone. Rumeno-modri dres pa bo v prihodnje nosil tudi Florent Aziri, ki je z Domžalčani podpisal dveletno pogodbo.

Elsner se po igranju za celovško Austrio in za bahrajnski Al-Muharraq še tretjič v karieri vrača k svojemu matičnemu klubu v Sloveniji. "Dogodki v Bahrajnu so mi nekoliko premešali načrte, predvsem pa so mi omejili iskanje kluba. Prestopil bi lahko le v Domžale ali pa v klub iz lige, v kateri se prvenstvo začne spomladi, saj v eni sezoni nogometaš ne sme zaigrati za več kot dva kluba. Imel sem kar nekaj možnosti v tujini, vendar po stresnem obdobju v Bahrajnu nisem hotel ponovno tvegati," je dejal Elsner, ki se bo soigralcem na pripravah v Savudriji pridružil v petek, v soboto pa bo že v kadru za tekmo proti Karlovcu.

Novi član kluba je tudi 22-letni Florent Aziri, sicer nemški državljan, rojen v Kosovski Mitrovici. Nogometne veščine je nabiral pri nemških Werderju iz Bremna in tudi Wolfsburgu, zadnjo sezono in pol pa je igral v najmočnejši kosovski ligi, kjer je branil barve Trebčeja, so še sporočili iz Domžal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.