Šport > Nogomet
63 ogledov

V Domžalah Elsner in Nemec

Luka Elsner vstopa v svoje tretje domžalsko obdobje. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Nogometaš Luka Elsner se po štirimesečni avanturi v Bahrajnu spet vrača v Domžale, ki bodo svojo igralsko zasedbo oplemenitile tudi z 22-letnim nemškim državljanom Florentom Azirijem.

Osemindvajsetletni branilec Luka Elsener, ki je v dresu Domžal odigral največ tekem v zgodovini kluba, bo član dvakratnih državnih prvakov najmanj do konca sezone. Rumeno-modri dres pa bo v prihodnje nosil tudi Florent Aziri, ki je z Domžalčani podpisal dveletno pogodbo.

Elsner se po igranju za celovško Austrio in za bahrajnski Al-Muharraq še tretjič v karieri vrača k svojemu matičnemu klubu v Sloveniji. "Dogodki v Bahrajnu so mi nekoliko premešali načrte, predvsem pa so mi omejili iskanje kluba. Prestopil bi lahko le v Domžale ali pa v klub iz lige, v kateri se prvenstvo začne spomladi, saj v eni sezoni nogometaš ne sme zaigrati za več kot dva kluba. Imel sem kar nekaj možnosti v tujini, vendar po stresnem obdobju v Bahrajnu nisem hotel ponovno tvegati," je dejal Elsner, ki se bo soigralcem na pripravah v Savudriji pridružil v petek, v soboto pa bo že v kadru za tekmo proti Karlovcu.

Novi član kluba je tudi 22-letni Florent Aziri, sicer nemški državljan, rojen v Kosovski Mitrovici. Nogometne veščine je nabiral pri nemških Werderju iz Bremna in tudi Wolfsburgu, zadnjo sezono in pol pa je igral v najmočnejši kosovski ligi, kjer je branil barve Trebčeja, so še sporočili iz Domžal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.