Vnovič dobil pokal, ki mu ga je uničil potres

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Japonski skakalec je dobil nazaj izgubljeno lovoriko.
Oglej si celoten članek

Lani je japonski smučarski skakalec Junshiro Kobayashi na uvodni tekmi sezone v Wisli prišel do svoje edine zmage v karieri. Pokal, ki ga je prejel za zmago, je bil na njegovo veliko žalost uničen med septembrskim potresom na Japonskem, zato so se organizatorji odločili, da mu podarijo novega.

Prevc o Janusu "Mogoče sem izrekel preveč in tega ne bi ponovil"

"Prvi pokal za zmago mi je uničil potres," je 27-letni skakalec septembra napisal na Twitter pod sliko razbitega pokala.

Poljski organizatorji so mu po petkovih kvalifikacijah Kobayashiju podarili nov pokal za lansko zmago in tako poskrbeli, da bo Japonec še naprej imel pokal za svojo prvo zmago v svetovnem pokalu.

Branilec lanske zmage v Wisli je sicer v petkovih kvalifikacijah, s katerimi je uspešno opravilo pet Slovencev, zasedel osmo mesto.

Smučarski skoki Pet orlov na tekmi, obeti skromni

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.