V enem dnevu izgubil več kot milijon

Foto: Žurnal24 Tom Dwan (Foto: pokerakademia.com)
Precej hitro lahko pride do velikih finančnih nihanj na najbogatejših mizah, ki se igrajo na Full Tilt Poker. Tom ‘durrrr’ Dwan je eden tistih, ki to najboljše ve, saj se je letos znašel na obeh polih.
Oglej si celoten članek

Na tistem, ko lahko v enem dnevu zaslužiš veliko, in na tistem, ko lahko zaslužiš milijon, če se ti vse poklopi. V četrtek je Full Tiltov profesionalec bil popolnoma poražen, saj je izgubil preko milijon dolarjev. Po velikem downswingu, ki se mu je zgodil konec leta 2009, bo sedaj Tom precej bolj previden, da ne ponovi podobnih predstav. Dwanov največji krvnik je bil »Cadillac1944«, ki je eden izmed največjih poražencev tega leta. Dwanu je vzel 740.000$ v približno tisoč igrah na mizah 500$/1000$ PLO. Dan se je za Dwana začel s tem, da je izgubil 218.000$ proti Bttech86 na 100$/200$ PLO. Na koncu je s še nekaj manjšimi porazi zaključil dan s preko 1.000.000$ minusa.

Izguba milijona dolarjev pomeni tudi to, da Dwan ni več številka 2 zaslužkarjev v tem koledarskem letu. Tom je padel na 4. mesto, saj sta ga prehitela tako Andreas “skjervoy” Tobergsen kot Phil Ivey. Sedaj ima Dwan malo manj kot 3 milijone dolarjev letnega zaslužkov. Največ je letos zaslužil Daniel ‘jungleman12’ Cates, ki bo kot vse kaže končal to leto kot največji zmagovalec, saj je zaslužil že preko 5 milijonov.

Zanimivo je to, da sta tako Ivey kot Torbergsen odigrala precej manj iger na spletu kot ostali najboljši. Za primerjavo naj povemo, da je »durrrr« odigral približno 6x toliko iger kot Phil Ivey, in kar 8x več iger kot Tobergsen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.