"V evropske pokale želim s Palermom"

Foto: EPA Josip Iličić, Palermo
Slovenski reprezentančni vezist Josip Iličić je zadovoljen in ne razmišlja o odhodu s Sicilije. "Ne vem, ali me drugi klubi spremljajo, prav tako pa ne razmišljam o novi, finančno donosnejši pogodbi s Palermom."
Oglej si celoten članek

"Želimo se uvrstiti v evropske pokale in pokazati, da smo ena od najboljših ekip v Italiji. Glede na to, kako trenutno igramo, je to povsem realno," pred koncem sezone v italijanski Serie A pravi 23-letni slovenski reprezentant Josip Iličić, ki ima s klubom lepe možnosti tudi za preboj v finale italijanskega pokala.

Kranjčan pa prav nič ne razmišlja o domnevnem zanimanju velikih evropskih klubov za njegove storitve. "S Palermom imam štiriletno pogodbo, tu sem srečen. Ne vem, ali me drugi klubi spremljajo, prav tako pa ne razmišljam o novi, finančno donosnejši pogodbi s Palermom. To je stvar predsednika Zamparinija in mojega zastopnika," se o poletnem prestopnem roku ne želi pogovarjati Iličić, ki dodaja: "Moje delo je na igrišču in na treningih, zato o drugih rečeh ne razmišljam."

Palermo sicer štiri kola pred koncem italijanskega prvenstva zaseda osmo mesto in za šestim, ki vodi v evropske pokale, zaostaja za šest točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.