Šport > Nogomet
23 ogledov

"V evropske pokale želim s Palermom"

Josip Iličić, Palermo EPA
Slovenski reprezentančni vezist Josip Iličić je zadovoljen in ne razmišlja o odhodu s Sicilije. "Ne vem, ali me drugi klubi spremljajo, prav tako pa ne razmišljam o novi, finančno donosnejši pogodbi s Palermom."

"Želimo se uvrstiti v evropske pokale in pokazati, da smo ena od najboljših ekip v Italiji. Glede na to, kako trenutno igramo, je to povsem realno," pred koncem sezone v italijanski Serie A pravi 23-letni slovenski reprezentant Josip Iličić, ki ima s klubom lepe možnosti tudi za preboj v finale italijanskega pokala.

Kranjčan pa prav nič ne razmišlja o domnevnem zanimanju velikih evropskih klubov za njegove storitve. "S Palermom imam štiriletno pogodbo, tu sem srečen. Ne vem, ali me drugi klubi spremljajo, prav tako pa ne razmišljam o novi, finančno donosnejši pogodbi s Palermom. To je stvar predsednika Zamparinija in mojega zastopnika," se o poletnem prestopnem roku ne želi pogovarjati Iličić, ki dodaja: "Moje delo je na igrišču in na treningih, zato o drugih rečeh ne razmišljam."

Palermo sicer štiri kola pred koncem italijanskega prvenstva zaseda osmo mesto in za šestim, ki vodi v evropske pokale, zaostaja za šest točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.