"V finalu bomo premagali Inter"

Foto: Žurnal24 Maurizio Zamparini se je v zadnjem času povsem umaknil iz medijev. (Foto: EPA)
Čeprav je predsednik Palerma Maurizio Zamparini obljubil, da se bo poskušal izogibati medijem, je po uvrstitvi rožnatih v finale italijanskega pokala sedmi sili vseeno zaupal nekaj besed.
Oglej si celoten članek

Tisti del Sicilije, ki je naklonjen Palermu, je v sedmih nebesih. Varovanci Delia Rossija so se tretjič v zgodovini uvrstili v finale italijanskega pokala. Da je vse še lepše, je Palermo v polfinalu izločil Milan, ki je v nedeljo osvojil svoj prvi scudetto po letu 2004. Potem ko se je prva tekma na San Siru končala z neodločenim izidom 2:2, je Palermo na povratni tekmi pred svojimi gledalci na krilih Josipa Iličića slavil z 2:1. Rožnate v velikem finalu čaka še en klub iz svetovne prestolnice mode, Inter.

"V finalu bomo premagali Inter s 3:1," je Zamparini postregel z bombastično izjavo. Kontroverzni predsednik je nato priznal, da ni imel živcev, da bi si lahko pogledal povratni obračun proti rdeče-črnim: "Čeprav vedno gledam, tokrat nisem mogel. Vozil sem se po mestu. Ob polčasu sem izvedel, da je 0:0. Na stadion sem prišel v 92. minuti. Bilo je 2:0 za nas in že sem bil pripravljen za proslavo z navijači, nato pa smo prejeli gol. Hitro sem odšel v svojo pisarno." Kljub velikemu veselju pa uvrstitev v finale pokala za Zamparinija ni najsrečnejši trenutek, odkar je na čelu Palerma: "To veselje se ne more primerjati s tistim, ko smo si leta 2004 zagotovili uvrstitev v Serie A."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.