V garderobi Lakersov švigale pesti

Foto: EPA
Foto: EPA
Los Angeles Lakers v letošnji sezoni lige NBA nikakor ne ujamejo ritma. Jezerniki so v 33 tekmah zbrali le 15 zmag, napetost pa narašča tudi v garderobi. Po porazu proti Philadelphii sta se grdo sporekla Kobe Bryant in Dwight Howard, fizično obračunavanje pa so preprečili soigralci.
Oglej si celoten članek

Ekipo Los Angeles Lakers poleg slabih rezultatov pestijo še notranje razprtije, na čelu katerih sta prvi strelec lige Kobe Bryant in center Dwight Howard. Košarkarja sta se v letošnji sezoni že večkrat sporekla, nazadnje po porazu proti Philadelphii, ko so med njiju posegli soigralci.

Bryant naj bi po tekmi s 76-ersi Howarda obtožil, da je ''mehak'', z istimi besedami pa je 211cm visokega centra pred leti označil Shaquille O'neal. Howard naj bi jezno krenil proti Bryantu, pretep pa so preprečili ostali košarkarji.

Foto: EPA dwight howard Tri dni po porazu proti Philadelhii so Lakersi klonili proti mestnemu tekmecu Los Angeles Clippers, v noči na ponedeljek pa so jih ugnali še košarkarji Denverja - in to kljub temu, da je Bryant dosegel 29 točk, Howard pa 26 skokov. ''Poglejte razliko med našo ekipo in Clippersi. Oni igrajo skupaj in si delijo žogo,'' je povedal Howard, ki je ciljal na 26 žog, kolikor jih je proti obroču Denverja vrgel Bryant.

''Delati moramo na kemiji. Četudi nismo prijatelji v zasebnem življenju, moramo po vstopu na igrišče spoštovati eden drugega in igrati, kot da se imamo radi,'' je dodal Howard, ki ga ameriški mediji že vidijo pri Brooklyn Nets. Howardu se ob koncu sezone izteče pogodba z ekipo iz mesta angelov, medtem ko so ga mrežice že lani poskušale zvabiti v New York.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.