"V Interju do zadnjega dne"

Foto: Reuters Deki Stanković v Interju nastopa že od leta 2004. (Foto: Reuters)
Izvrstni srbski vezist in nogometaš Interja Dejan Stanković zagotavlja, da si želi v tem klubu ostati do konca kariere. Obenem pa priznava, da je Milan zasluženo pobasal letošnji "scudetto".
Oglej si celoten članek

Nekdanji nemški nogometni reprezentant Torsten Frings je v pogovoru za dnevni časnik Kreiszeitung Syke dejal, da bo po koncu sezone zapustil Werder iz Bremna. Frings je za moštvo iz Bremna v obdobjih od leta 1997 in 2002 ter od 2005 do 2011 odigral 326 tekem, v svoji dolgoletni karieri pa je zbral tudi 79 tekem za nemško reprezentanco. (STA)

Interjev vezist Dejan Stanković, tudi svak Mileta Ačimovića, ki po nekaterih informacijah po končani karieri kani živeti v Sloveniji, je dejal, da si želi v Interju ostati do kraja svojih profesionalnih nogometnih dni: "V Interju želim ostati do zadnjega dne kariere," je dejal Deki in športno čestital Interjevim največjim in mestnim tekmecem, ki so osvojili naslov državnega prvaka: "Milan si je to zaslužil. Žal smo izgubili šest točk na medsebojnih srečanjih. Čestitamo rdeče-črnim."

A lov na lovorike še ni končan. Milansko moštvo se bo 29. maja na rimskem Olimpicu spopadlo za pokalni naslov. Nasprotnik pa bo "slovenski" Palermo z Josipom Iličićem, Arminom Bačinovićem, Sinišo Andjelkovićem in Jasminom Kurtićem. "Sezono želimo skleniti s pokalom," je odločen Stanković.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.