Šport > Nogomet
19 ogledov

"V Interju do zadnjega dne"

Deki Stanković v Interju nastopa že od leta 2004. (Foto: Reuters) Reuters
Izvrstni srbski vezist in nogometaš Interja Dejan Stanković zagotavlja, da si želi v tem klubu ostati do konca kariere. Obenem pa priznava, da je Milan zasluženo pobasal letošnji "scudetto".

Nekdanji nemški nogometni reprezentant Torsten Frings je v pogovoru za dnevni časnik Kreiszeitung Syke dejal, da bo po koncu sezone zapustil Werder iz Bremna. Frings je za moštvo iz Bremna v obdobjih od leta 1997 in 2002 ter od 2005 do 2011 odigral 326 tekem, v svoji dolgoletni karieri pa je zbral tudi 79 tekem za nemško reprezentanco. (STA)

Interjev vezist Dejan Stanković, tudi svak Mileta Ačimovića, ki po nekaterih informacijah po končani karieri kani živeti v Sloveniji, je dejal, da si želi v Interju ostati do kraja svojih profesionalnih nogometnih dni: "V Interju želim ostati do zadnjega dne kariere," je dejal Deki in športno čestital Interjevim največjim in mestnim tekmecem, ki so osvojili naslov državnega prvaka: "Milan si je to zaslužil. Žal smo izgubili šest točk na medsebojnih srečanjih. Čestitamo rdeče-črnim."

A lov na lovorike še ni končan. Milansko moštvo se bo 29. maja na rimskem Olimpicu spopadlo za pokalni naslov. Nasprotnik pa bo "slovenski" Palermo z Josipom Iličićem, Arminom Bačinovićem, Sinišo Andjelkovićem in Jasminom Kurtićem. "Sezono želimo skleniti s pokalom," je odločen Stanković.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.