V januarju se bo Barcelona rešila četverice

Foto: Profimedia Riqui Puig
Foto: Profimedia Riqui Puig
Štirje nogometaši niso v načrtih trenerja Ronalda Koemana.
Oglej si celoten članek

Katalonski sport je poročal, da se namerava Barcelona v januarskem prestopnem roku znebiti štirih nogometašev. Na seznamu trenutno odvečnih so Samuel Umtiti, Junior Firpo, Carles Alena in Riqui Puig. Omenjena četverica bo morala zapustiti klub, da bi ta lahko pripeljal Erica Garcio iz Manchester Cityja in Memphisa Depayja iz Lyona.

Umtiti, ki je imel v zadnjem obdobju veliko težav s poškodbami, naj bi po predvidevanjih Barcelono zapustil za 20 milijonov in zaigral v Angliji, Firpo naj bi se preselil v Italijo. Slednji je v tej sezoni zbral 256 minut v dresu katalonskega velikana, Francoz le 55.

Nekoliko drugačna je zgodba Alene in Puiga, na njiju bo klub v prihodnosti še računal, zato bosta mladeniča odšla le na posojo. Puig, ki ga je Koeman sicer pred časom obtožil, da informacije iz slačilnice prenaša medijem, bi lahko odšel v Milan ali Arsenal.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.