Šport > Nogomet
3908 ogledov

V januarju se bo Barcelona rešila četverice

Riqui Puig Profimedia Riqui Puig
Štirje nogometaši niso v načrtih trenerja Ronalda Koemana.

Katalonski sport je poročal, da se namerava Barcelona v januarskem prestopnem roku znebiti štirih nogometašev. Na seznamu trenutno odvečnih so Samuel Umtiti, Junior Firpo, Carles Alena in Riqui Puig. Omenjena četverica bo morala zapustiti klub, da bi ta lahko pripeljal Erica Garcio iz Manchester Cityja in Memphisa Depayja iz Lyona.

Umtiti, ki je imel v zadnjem obdobju veliko težav s poškodbami, naj bi po predvidevanjih Barcelono zapustil za 20 milijonov in zaigral v Angliji, Firpo naj bi se preselil v Italijo. Slednji je v tej sezoni zbral 256 minut v dresu katalonskega velikana, Francoz le 55.

Nekoliko drugačna je zgodba Alene in Puiga, na njiju bo klub v prihodnosti še računal, zato bosta mladeniča odšla le na posojo. Puig, ki ga je Koeman sicer pred časom obtožil, da informacije iz slačilnice prenaša medijem, bi lahko odšel v Milan ali Arsenal.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice