Ronaldo pove sodnici: "Rad bi se vrnil v Anglijo"

Foto: Print screen cristiano ronaldo pričanje
Na dan prihajajo posnetki pričanja Cristiana Ronalda, ki se je na sodišču zagovarjal pred obtožbami o utaji davkov v višini 14,7 milijona evrov.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo se je konec meseca julija moral zglasiti na sodišču v španski prestolnici, kjer naj bi izjavil, da si se najraje vrnil v Anglijo.

Po spletu je zaokrožil posnetek iz sodne dvorane v Madridu, ki potrjue verodostojnost medijskega poročanja. "V Angliji nikoli nisem imel nobenih težav, zato ... ne, ne bom rekel ... rad bi se vrnil v Anglijo," se skušnjavi ni mogel upreti zvezdnik madridskega Reala in nedolžnost utemeljeval na pomanjkanju formalne izobrazbe.

"Za moje posle skrbijo pametni ljudje, ki jim plačujem, da ravnajo v skladu z zakonom. Nisem pameten. Imam šest razredov osnovne šole, vse, kar znam, je igrati nogomet. Če moram doplačati, bom doplačal, ni problema. Vedno plačam, kar moram plačati. Ravnam v skladu s pravili in tako bom počel tudi v prihodnje - v Španiji, Angliji, Italiji. Vedno se ravnam po črki zakona," je med drugim zatrdil portugalski nogometni as.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.