Šport > Nogomet
589 ogledov

Ronaldo pove sodnici: "Rad bi se vrnil v Anglijo"

cristiano ronaldo pričanje Print screen
Na dan prihajajo posnetki pričanja Cristiana Ronalda, ki se je na sodišču zagovarjal pred obtožbami o utaji davkov v višini 14,7 milijona evrov.

Cristiano Ronaldo se je konec meseca julija moral zglasiti na sodišču v španski prestolnici, kjer naj bi izjavil, da si se najraje vrnil v Anglijo.

Po spletu je zaokrožil posnetek iz sodne dvorane v Madridu, ki potrjue verodostojnost medijskega poročanja. "V Angliji nikoli nisem imel nobenih težav, zato ... ne, ne bom rekel ... rad bi se vrnil v Anglijo," se skušnjavi ni mogel upreti zvezdnik madridskega Reala in nedolžnost utemeljeval na pomanjkanju formalne izobrazbe.

"Za moje posle skrbijo pametni ljudje, ki jim plačujem, da ravnajo v skladu z zakonom. Nisem pameten. Imam šest razredov osnovne šole, vse, kar znam, je igrati nogomet. Če moram doplačati, bom doplačal, ni problema. Vedno plačam, kar moram plačati. Ravnam v skladu s pravili in tako bom počel tudi v prihodnje - v Španiji, Angliji, Italiji. Vedno se ravnam po črki zakona," je med drugim zatrdil portugalski nogometni as.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice