Šport > Nogomet
460 ogledov

Dal gol, po tekmi pa jih je še ujezil

Geoffrey Kondogbia EPA
Francoski vezist Geoffrey Kondogbia vsaj nekaj časa ne bo zelo priljubljen v Madridu.

Geoffrey Kondogbia naj bi po tekmi z Realom poskrbel za izjavo, ki je ujezila mnoge pristaše madridskega Reala, povsem drugače pa so jo sprejeli v Barceloni.

Francoz, ki je v prestopnem roku iz Interja prišel v Valencio kot posojeni nogometaš, je zadel v polno ob remiju (2:2) netopirjev na izjemno težkem gostovanju na stadionu Santiago Bernabeu. Gostje so tako izkoristili izostanek Cristiana Ronalda in Sergia Ramosa, prvi je še vedno suspendiran zaradi odrivanja sodnika na superpokalni tekmi proti Barceloni, drugi pa je moral prestati kazen zaradi rdečega kartona na prejšnji tekmi proti Deportivu La Coruña.

Ko so novinarji Kondogbio spomnili, da je Valencia do točke prišla ob odsotnosti po njihovih besedah 'najboljšega igralca na svetu', je Francoz našel za nekatere nesramen, za druge pa zabaven odgovor. "Nisem vedel, da Leo Messi igra za Real Madrid," je izjavil občasni francoski reprezentant in razburkal špansko javnost, o njej pa so se razpisali številni španski mediji.

Pri Valencii zdaj trdijo, da do omenjenega pogovora z novinarji sploh ni prišlo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.