"V Južno Afriko grem po zmago"

Foto: Žurnal24 Ulf Steinforth (levo) in Dejan Zavec sodelujeta zelo uspešno. (Foto: Žurnal24)
Za Žurnal24 je pred borbo Dejana Zavca z Isaacom Hlatshwayom ekskluzivno spregovoril prvi človek Dejanovega štaba, menedžer Ulf Steinforth. Oba z Zavcem sta prepričana v zmago.
Oglej si celoten članek

Dejan je pod vašo taktirko naredil lepo kariero. Zdaj ima veliko priložnost. Mislite, da lahko osvoji naslov svetovnega prvaka?
Prepričan sem, da bo Dejan postal svetovni prvak in da bo v Johannesburgu visoko dvignil v zrak pas najboljšega na svetu. Ima vse, kar je potrebno. V svojih borbah je dokazal, da je absolutno top-boxer in mu pripada mesto med vodilnimi boksarji v svoji kategoriji. Ima velike, velike možnosti, da v Južni Afriki osvoji naslov svetovnega prvaka, kar bi bila tudi logična posledica njegove uspešne kariere.

Intervju z Zavcem!
Tekom vikenda bomo objavili intervju z Dejanom Zavcem pred odhodom v Južno Afriko. "Občutki so super. Počutim se dobro. Uspel sem se dobro pripraviti. V Južno Afriko grem po zmago," je odločen Zavec.

Kaj najbolj cenite pri Dejanu?
Dejan je izjemno discipliniran športnik in velik garač. Takšen se mi je vtisnil v spomin že na samem začetku in takšen je ostal tudi danes. Vse je podredil temu, da osvoji naslov svetovnega prvaka.

V čem je Dejan boljši, kakovostnejši od Južnoafriškega boksarja in katere malenkosti naj bi odločale o končnem zmagovalcu?
Prepričan sem, da je Dejan boljši boksar. Ima ogromno moči in je tudi bolj tehnično podkovan. Lahko zdrži celih 12 rund najbolj trdovratne borbe. Borbe v tujini so vedno težke in velik izziv. Dejanu je tudi popolnoma jasno, da mora nasprotnika povsem prevladati. Zagotovo bo Dejan v Johannesburgu pokazal vse svoje znanje, ki si ga je nabral z izkušnjami. Pa tudi raznovrstnost udarcev in tehnika sta na Dejanovi strani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.