Šport
21 ogledov

"V Južno Afriko grem po zmago"

Ulf Steinforth (levo) in Dejan Zavec sodelujeta zelo uspešno. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Za Žurnal24 je pred borbo Dejana Zavca z Isaacom Hlatshwayom ekskluzivno spregovoril prvi človek Dejanovega štaba, menedžer Ulf Steinforth. Oba z Zavcem sta prepričana v zmago.

Dejan je pod vašo taktirko naredil lepo kariero. Zdaj ima veliko priložnost. Mislite, da lahko osvoji naslov svetovnega prvaka?
Prepričan sem, da bo Dejan postal svetovni prvak in da bo v Johannesburgu visoko dvignil v zrak pas najboljšega na svetu. Ima vse, kar je potrebno. V svojih borbah je dokazal, da je absolutno top-boxer in mu pripada mesto med vodilnimi boksarji v svoji kategoriji. Ima velike, velike možnosti, da v Južni Afriki osvoji naslov svetovnega prvaka, kar bi bila tudi logična posledica njegove uspešne kariere.

Intervju z Zavcem!
Tekom vikenda bomo objavili intervju z Dejanom Zavcem pred odhodom v Južno Afriko. "Občutki so super. Počutim se dobro. Uspel sem se dobro pripraviti. V Južno Afriko grem po zmago," je odločen Zavec.

Kaj najbolj cenite pri Dejanu?
Dejan je izjemno discipliniran športnik in velik garač. Takšen se mi je vtisnil v spomin že na samem začetku in takšen je ostal tudi danes. Vse je podredil temu, da osvoji naslov svetovnega prvaka.

V čem je Dejan boljši, kakovostnejši od Južnoafriškega boksarja in katere malenkosti naj bi odločale o končnem zmagovalcu?
Prepričan sem, da je Dejan boljši boksar. Ima ogromno moči in je tudi bolj tehnično podkovan. Lahko zdrži celih 12 rund najbolj trdovratne borbe. Borbe v tujini so vedno težke in velik izziv. Dejanu je tudi popolnoma jasno, da mora nasprotnika povsem prevladati. Zagotovo bo Dejan v Johannesburgu pokazal vse svoje znanje, ki si ga je nabral z izkušnjami. Pa tudi raznovrstnost udarcev in tehnika sta na Dejanovi strani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.