V Ljubljano prihaja Jordan Morgan

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ljubljanski košarkarski klub Union Olimpija je v svoje vrste pripeljal ameriškega košarkarja Jordana Morgana (203 cm, 1991), ki igra na položaju centra.
Oglej si celoten članek

Union Olimpija je z igralcem sklenila pogodbo do konca sezone 2017/18, so sporočili iz tabora Ljubljančanov. Petindvajsetletni Jordan Morgan je v minuli sezoni nastopal v Grčiji za ekipo Kymis.

Morgan, ki je bil v NCAA del priznane univerze Michigan, je v grški prvi ligi v povprečju dosegal 11,6 točke in 9 skokov na tekmo. Pred tem je v Evropi nastopal tudi za italijansko Virtus Romo in francoska kluba Hermine Nantes ter Paris-Levallois.

"Gre za do sedaj našo največjo okrepitev, igralca, ki bo moral nositi igro po košema. S svojo močjo, agilnostjo in z znanjem verjamem, da mu bo to tudi uspevalo. Gre za košarkarja z veliko željo po napredovanju in dokazovanju, ki je razumel naše usmeritve in s zaveda, kaj ga v Ljubljani čaka," je dejal trener zmajev Gašper Okorn.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.