Šport > Košarka
75 ogledov

V Ljubljano prihaja Jordan Morgan

Jordan Morgan Facebook
Ljubljanski košarkarski klub Union Olimpija je v svoje vrste pripeljal ameriškega košarkarja Jordana Morgana (203 cm, 1991), ki igra na položaju centra.

Union Olimpija je z igralcem sklenila pogodbo do konca sezone 2017/18, so sporočili iz tabora Ljubljančanov. Petindvajsetletni Jordan Morgan je v minuli sezoni nastopal v Grčiji za ekipo Kymis.

Morgan, ki je bil v NCAA del priznane univerze Michigan, je v grški prvi ligi v povprečju dosegal 11,6 točke in 9 skokov na tekmo. Pred tem je v Evropi nastopal tudi za italijansko Virtus Romo in francoska kluba Hermine Nantes ter Paris-Levallois.

"Gre za do sedaj našo največjo okrepitev, igralca, ki bo moral nositi igro po košema. S svojo močjo, agilnostjo in z znanjem verjamem, da mu bo to tudi uspevalo. Gre za košarkarja z veliko željo po napredovanju in dokazovanju, ki je razumel naše usmeritve in s zaveda, kaj ga v Ljubljani čaka," je dejal trener zmajev Gašper Okorn.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.